به طور خلاصه هزینه بالا ، صرف زمان بیشتر، پرت هوا ، مصرف پیچ و مهره و کلیپس از معایب فلنج گالوانیزه می باشد.
استفاده از فلنج گالوانیزه در سیستمهای تهویه مطبوع دارای چندین معایب است که میتواند بر عملکرد و طول عمر سیستم تأثیر بگذارد. در زیر به برخی از این معایب اشاره میکنم:
- زنگزدگی و خوردگی: با اینکه گالوانیزهکردن (پوشاندن فولاد با لایهای از روی) مقاومت فلنج را در برابر زنگزدگی افزایش میدهد، در محیطهای مرطوب یا با شرایط خورنده مانند تهویه مطبوع که رطوبت بالا دارد، با گذر زمان ممکن است لایه گالوانیزه بهتدریج تحلیل برود و فلنج دچار خوردگی شود.
- محدودیت دما: فلنجهای گالوانیزه در دماهای بسیار بالا ممکن است کارایی خود را از دست بدهند. زیرا لایه روی در دماهای بالا میتواند آسیب ببیند و در نهایت فلنجها ضعیفتر شوند.
- وزن زیاد: فلنجهای گالوانیزه از جنس فلزی هستند که وزن بالاتری نسبت به سایر مواد مورد استفاده مانند آلومینیوم یا پلاستیک دارند. این وزن اضافی ممکن است نصب و حمل و نقل تجهیزات تهویه مطبوع را دشوار کند.
- هزینه تعمیر و نگهداری: در صورت آسیب دیدن لایه گالوانیزه، تعمیر آن مشکل است و ممکن است نیاز به تعویض کامل فلنج باشد. همچنین فلنجهای گالوانیزه نیاز به بازرسی و نگهداری منظم دارند تا از بروز خوردگی جلوگیری شود.
- مشکلات محیطی: تولید فلنجهای گالوانیزه فرآیندی است که به محیط زیست آسیب میزند، زیرا استفاده از روی و دیگر فلزات ممکن است منجر به انتشار آلایندهها شود.
- نشتی در اتصالات: با گذشت زمان و در اثر انبساط و انقباض فلنجهای گالوانیزه به دلیل تغییرات دمایی، ممکن است درزهای بین فلنجها ضعیف شود و نشتی هوا رخ دهد که منجر به کاهش کارایی سیستم تهویه مطبوع میشود.
با توجه به این معایب، برخی مهندسان ترجیح میدهند از مواد دیگری مانند آلومینیوم یا پلاستیک در سیستمهای تهویه مطبوع استفاده کنند ولی آیا با وجود سیستم های بهتری مانند کانالهای TDF واقعا دیگر استفاده از فلنج در سیستم های تهویه مطبوع توصیه نمی شود. شما میتوانید از همین الان در مورد کانال های TDF یا فلنج سر خود از کارشناسان شرکت هدایت تهویه البرز سوالات خود را بپرسید و استعلام قیمت بگیرید و با ما در مورد تهویه مطبوع پروژه خود صحبت کنید. فقط کافی است از قسمت چت پایین سایت با مشاوران ما صحبت کنید و یا با شرکت هدایت تهویه البرز از بخش تماس با ما تماس بگیرید.